Victoria's Secret 2014 Defilesi

Victoria's secret defilesi, victoria's secret 2014, victoria's secret 2014 defilesi, victoria's secret 2014 defile görüntüleri, victoria's secret 2014 defilesi nerede, victorias secret 2014, victorias secret mankenleri.. 


Dünyaca ünlü Victoria’s Secret defilesi bu yıl Londra’da Earls Court’ta gerçekleştirildi.. Victoria’s Secret Fashion Show’un bu yılki teması ise “çeşitli” anlamına gelen “Diverse”. Konuk şarkıcı olarak Taylor Swift, Ed Sheeran ve Adriana Grande Victoria's Secret şovuna şarkılarıyla katıldılar.

Podyumda boy gösteren 47 Victoria’s Secret meleğinin kanatları ise Türk Tasarımcı Serkan Cura imzalı..
Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio'nun 2 milyon dolar değerindeki 'Fantasy Bra' sutyenlerle podyuma çıkması ise gecenin olayıydı. İzleyicilerden büyük beğeni alan taşlarla süslü iç çamaşırları, koleksiyondaki en gösterişli parçaydı. Gecede 150 binden fazla Swarovski kristal, 39 adet kanat, sahne arkasında ise; 25 makyöz, 25 kuaför ve 9 manikürcü hazır bulundu.
Share on Google Plus

About Aysegül

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder